Gun jezelf geluk!

Executive Coaching

Executive coaching is bedoeld voor u als directeur, ondernemer of topmanager. Executive coaching bied ik aan vanuit de gedachte dat het op dit moment van essentieel belang is dat u als leider talentvol acteert, dat u in contact staat met uw innerlijke drijfveren, uw authenticiteit en dat u uw capaciteiten optimaal benut. Vanuit uw organisatie wordt immers van u een visie verwacht en het vermogen een duidelijke koers aan te geven hoe u uw organisatie door de huidige economische ontwikkelingen gaat laveren.

Executive coaching fungeert als een sparring partner en de coache kunnen hun ervaring vanuit de praktijk met u delen. Zij weten als geen ander met welke vraagstukken u geconfronteerd wordt en bieden u een combinatie van inspiratie, ervaring, expertise, structuur en een klankbord.  

Aangezien ik zelf op executive niveau heb gewerkt, ben ik bekend met het klimaat op dat niveau. Er wordt veel van u verwacht, iedere dag en de kracht ligt bij uw wijze van acteren. Ik kan u letterlijk spiegelen en weet waar u het over hebt. Veel van uw meningen kunt u niet delen in uw organisatie en toch wilt u ze getoetst hebben. Afstemmen met iemand die los van de organisatie staat. Ik begeleid al meerdere executives van grote organisaties. 

Hieronder een aantal vraagstukken uit de praktijk:

  • Hoe zet ik mijn gehele organisatie in beweging?
  • Ik zoek een sparringpartner om een nieuwe visie ontwikkelen voor mijn bedrijf, welke strategische stappen moet ik zetten?
  • Hoe kan ik mijn leiderschapskwaliteiten nog verder ontwikkelen?
  • Hoe kan ik mijn MT motiveren om betere resultaten te behalen?
  • Hoe kan ik mijn priveleven in balansw krijgen?

Dit is slechts een greep uit veel voorkomende coachvragen waarbij een executive of management coach kan ondersteunen. Een executive of management coachingtraject is maatwerk.

Type coaching

Coaching

Executive

Loopbaan

Ontwikkeling

Proces

Oplossing

Opvoeding

Systemisch

Mediation

Mediation

DISC

Actueel

15 Juli 2019
16 April 2019

 

 

Het fundament van Zelfwaardering - Ruud van Lent

Het Mysterie van Onafhankelijkheid

Het fundament van onze zelfwaardering begint bij afhankelijkheid.

Het fundament van onze zelfwaardering begint bij de afhankelijkheid. Ons hele lichaam maakt onderdeel uit van een optimale samenwerking tussen cellen, weefsels en organen. Lees alles over de invloed van afhankelijkheid op de ontwikkeling van de mens (peutertijd en puberteit). Categorie studieboek (254 pagina's).

Download dit boek nu GRATIS! Lees via ISSUU

Alle publicaties van VL Counseling

ACTUEEL

15 Juli 2019
16 April 2019
Toon alles

VLCounseling

Van der Straatenplein 2a
3271 SH Mijnsheerenland
Hoeksche Waard
Mobiel: 06 10266 452
E-mail: info@vlcounseling.nl

youtube-vl-counseling linked-in-ruud-van-lent facebook-vlcounseling
pychotherapeut hoeksche waard relatietherapeut psycholoog mijnsheerenland
Website developed and hosted by: Creativedevelopment.nl