Gun jezelf geluk!

Executive Coaching

Executive coaching is bedoeld voor u als directeur, ondernemer of topmanager. Executive coaching bied ik aan vanuit de gedachte dat het op dit moment van essentieel belang is dat u als leider talentvol acteert, dat u in contact staat met uw innerlijke drijfveren, uw authenticiteit en dat u uw capaciteiten optimaal benut. Vanuit uw organisatie wordt immers van u een visie verwacht en het vermogen een duidelijke koers aan te geven hoe u uw organisatie door de huidige economische ontwikkelingen gaat laveren.

Executive coaching fungeert als een sparring partner en de coache kunnen hun ervaring vanuit de praktijk met u delen. Zij weten als geen ander met welke vraagstukken u geconfronteerd wordt en bieden u een combinatie van inspiratie, ervaring, expertise, structuur en een klankbord.  

Aangezien ik zelf op executive niveau heb gewerkt, ben ik bekend met het klimaat op dat niveau. Er wordt veel van u verwacht, iedere dag en de kracht ligt bij uw wijze van acteren. Ik kan u letterlijk spiegelen en weet waar u het over hebt. Veel van uw meningen kunt u niet delen in uw organisatie en toch wilt u ze getoetst hebben. Afstemmen met iemand die los van de organisatie staat. Ik begeleid al meerdere executives van grote organisaties. 

Hieronder een aantal vraagstukken uit de praktijk:

  • Hoe zet ik mijn gehele organisatie in beweging?
  • Ik zoek een sparringpartner om een nieuwe visie ontwikkelen voor mijn bedrijf, welke strategische stappen moet ik zetten?
  • Hoe kan ik mijn leiderschapskwaliteiten nog verder ontwikkelen?
  • Hoe kan ik mijn MT motiveren om betere resultaten te behalen?
  • Hoe kan ik mijn priveleven in balansw krijgen?

Dit is slechts een greep uit veel voorkomende coachvragen waarbij een executive of management coach kan ondersteunen. Een executive of management coachingtraject is maatwerk.

VLCounseling

Calèche 20
5146 BG Waalwijk
Noord Brabant
Mobiel: 06 10266 452
E-mail: info@vlcounseling.nl

Kijk ook op: www.ruudvanlent.nl

youtube-vl-counseling linked-in-ruud-van-lent facebook-vlcounseling
Website developed and hosted by: Creativedevelopment.nl