Gun jezelf geluk!

Testafname & Analyse

De test is tien jaar lang met behulp van onderzoek ontwikkeld met als doel:

  • sneller en efficienter problematiek bij client vaststellen
  • herkenbaar voor client
  • bij afname aan het begin, in het midden en het eind van de begeleiding of cursus zie je de client groeien en dit bevordert het zelfvertrouwen. 
  • werkgevers zien de resultaten van groei en ontwikkeling bij personeel
  • uniforme analyse mogelijkheden testresultaten

Om de test te begrijpen is een leermodel (confisiologie) samengesteld, waaruit zelfwaardering is opgebouwd. Het leermodel levert een formule op. Gedurende de training krijg je inzicht in de ontwikkelingsfasen van de test. Zie ook onderzoek 2012 om meer details te ontvangen.

Analyse

Om de gegevens te kunnen analyseren is het noodzakelijk inzicht te krijgen in de vraagstelling en het response. De training biedt deelnemers veel inzicht in de resultaten.

De training is niet nodig voor studenten confisiologie. Dit onderdeel zit bij de opleiding confisiologie inbegrepen. 

Gebruik test online of vragenlijst

Omdat de test onder het uitgevers recht valt mag er geen gebruik van gemaakt worden, mits de training gevolgd is en supervisie is ingekocht. Deelnemers krijgen een online rapportage van hun clienten en kunnen snel aan de slag met de client. Iedereen die gebruik wil maken van de zelfwaarderingstest betaald per afgenomen test. Hiervoor betaald u een vergoeding van € 29,95 per test.  Uw client maakt de test online en u krijgt de resultaten gelijk toegestuurd per mail. Wilt u gebruikmaken van deze service, dan kunt u zich per mail aanmelden. Facturatie volgt dan achteraf door middel van factuur. als u wilt deelenemen ontvangt u een registratieformulier. Deze dient ingevuld te worden en teruggestuurd voordat u gebruik maakt van de online service. Ook op de papieren uitgave van de test zitten uitgeversrechten op. 

VLCounseling

Calèche 20
5146 BG Waalwijk
Noord Brabant
Mobiel: 06 10266 452
E-mail: info@vlcounseling.nl

Kijk ook op: www.ruudvanlent.nl

youtube-vl-counseling linked-in-ruud-van-lent facebook-vlcounseling
Website developed and hosted by: Creativedevelopment.nl