Gun jezelf geluk!

Supervisie

VLCounseling richt zich op drie aandachtsgebieden:

  1. afnemen en beoordelen van de test resultaten zelfwaardering
  2. ondersteuning voor groepsleerkrachten, pedagogische medewerkers, kindercoaches/counselors, interne begeleiders bij het begeleiden van kinderen.
  3. studenten die in opleiding zijn voor coach, counselor, therapeut.

Testresultaten

De test is opgebouwd met een logica en voldoet aan de formule van zelfwaardering. Inmiddels hebben meer dan 200 representanten de test ingevuld. Er zijn mooie overeenkomsten geconstateerd, wat de validiteit van de test verhoogt. Om de test af te nemen is er een training ontworpen. Na het volgen van de training kun je als hulpverlener gebruikmaken van de test. Dit kan online of door middel van vragenlijsten. Iedere client is uniek en om inzicht te krijgen in de relatie client-test is het belangrijk dat je na de training casussen kunt bespreken. Een knipkaart (3,5,7 of 10 sessies) geeft toegang tot supervisie. 

Ondersteuning

De supervisie kan zowel individueel als in groepsverband worden afgenomen. Voor groepsleerkrachten is het een hele uitdaging om te gaan met kinderen welke bijzondere eigenschappen bezitten, waar de groepsleerkracht geen ervaring in heeft of zelf niet kent hoe ermee om te gaan. Voor een scholengemeenschap of een kinderopvang organisatie is het mogelijk een knipkaart aan te schaffen om hun personeel te ondersteunen.  Ook geschikt voor Interne Begeleiders en pedagogische medewerkers van de kinderopvang, creche of BSO. Een knipkaart (3,5,7 of 10 sessies) geeft toegang tot supervisie.

Studenten

Voor studenten die studeren voor confisioloog, testafname, coach, kindercoach, counselor, kindercounselor, therapie is er de mogelijkheid supervisielessen te volgen bij VLCounseling. Inmiddels is deze dienstverlening al meer dan tien jaar een activiteit binnen VLCounseling. Een knipkaart (3,5,7 of 10 sessies) geeft toegang tot supervisie.

 

Knipkaart

knipkaartKnipkaart supervisie op naam duur 1 uur per sessie

1 sessie € 95,00 (student € 75,00)

3 sessies € 270,00 (-€15) (student € 225,00)

5 sessies € 425,00 (-€50) (student € 375,00)

7 sessies € 590,00 (-75) (student € 525,00)

10 sessies € 850,00 (-100) (student € 750,00)

 

 

VLCounseling

Burgemeester Verwielstraat 2E
5141 BD Waalwijk
Noord Brabant
Mobiel: 06 10266 452
E-mail: info@vlcounseling.nl

Kijk ook op: www.ruudvanlent.nl

youtube-vl-counseling linked-in-ruud-van-lent facebook-vlcounseling
pychotherapeut hoeksche waard relatietherapeut psycholoog mijnsheerenland
Website developed and hosted by: Creativedevelopment.nl