Gun jezelf geluk!

Opleiding, cursus, training, supervisie

Voor iedere professional welke werkt met kinderen, jongeren, volwassenen of ouderen is een nieuwe stroming confisiologie op komst in de hulpverlening, bij groepsleerkrachten, pedagogische medewerkers, interne begeleiders, kindercoaches, kindercounselors, kindertherapeuten, coaches, counselors, therapeuten, maatschappelijk werkers.

Opleidinglesgeven

Opleiding confisiologie is een ontwikkelingsstudie, waarbij de professional een bijdrage gaat leveren aan het eindproduct. Confisiologie is een nieuwe stroming welke zich geheel richt op de totaalformule van zelfwaardering. De opdracht is vanuit het leermodel op zoek te gaan naar inzichtgevend interventiemateriaal. De studenten krijgen inzicht in de formhule en het leermodel, waarna zij zelf zich gaan verdiepen in nieuwe kijk op het Zelf. De zelfwaarderingstest is een optie om inzicht te krijgen, waar een client behoefte aan heeft. Het instrument (test) geeft inzicht in achterblijvende ontwikkelingen op het niveau van zelfwaardering

Na het leerproces, samenwerking en ontwikkeling komt er een fundament te liggen voor de hulpverlening. Deelnemers kunnen kiezen om de bevindingen te doceren aan andere hulpverleners. De titel confisioloog wordt gebruikt om het product te promoten. Iedere deelnemer wordt opgenomen in het register. De eisen voor deelname bestaat uit het naleven van de richtlijnen.

Cursus

Uiteraard is de cursus zelfwaardering ook inzetbaar om de waardering van de hulpverlener zelf te verhogen. Daarnaast is er de mogelijheid de inhoud van de cursus te leren begrijpen (achterliggende gedachte) en de test te leren valideren. 

Traininglesgeven 2

Een korte training om het testmateriaal te leren begrijpen is noodzakelijk, om gebruik te maken van de online diensten van de zelfwaarderingstest. Ideaal om te gebruiken als onderzoeksmateriaal hoe hoog de zelfwaardering bij de client is. Om gestructureerder aan de slag te kunnen met de verhoging van het zelfvertrouwen of zelfrespect bij de client. De training is noodzakelijk voor iedere hulpverlener die wil gaan werken met de test. 

Supervisie

Supervisie wordt tweeledig uitgevoerd:

  1. Voor professionals om vraagstukken of dilemma's voor te stellen (denk aan pedagogsiche medewerkers die vastlopen bij het begeleiden van kinderen of ouders? Voor groepsleerkrachten die met vragen over het gedrag van kinderen rondlopen en hoe daarmee te kunnen omgaan?
  2. Voor hulpverleners welke gebruik willen maken van de online test en alles willen weten over het leermodel van de zelfwaardering

 

VLCounseling

Burgemeester Verwielstraat 2E
5141 BD Waalwijk
Noord Brabant
Mobiel: 06 10266 452
E-mail: info@vlcounseling.nl

Kijk ook op: www.ruudvanlent.nl

youtube-vl-counseling linked-in-ruud-van-lent facebook-vlcounseling
pychotherapeut hoeksche waard relatietherapeut psycholoog mijnsheerenland
Website developed and hosted by: Creativedevelopment.nl