Gun jezelf geluk!

Test voor volwassenen

De test is geschikt voor iedere volwassene. Geluk hangt af van de mate van zelfwaardering. Hoe hoog scoor jij op de ladder van zelfwaardering? Ik daag je graag uit de online test te maken. Je zult versteld staan wat het met je doet. De test komt voort uit de werken van Nathaniel Branden, Daniel Coleman, Bradshaw en is samengesteld en ontwikkeld door Ruud van Lent. Gelukkig is de test dynamisch en is het mogelijk jouw groei in kaart te brengen. Dat bevordert weer je zelfvertrouwen. 

Opbouw

De test bestaat uit twee gedeeltes:

  1. ontwikkeling van de zelfwaardering verkregen vanuit de jeugd (opvoeding) (40 vragen) en
  2. ontwikkeling van de zelfwaardering in het heden als volwassene (26 vragen).

Tevens wordt het verschil berekend tussen het verleden en het heden (wordt Delta genoemd). Delta kan zijn gegroeid (verhoging) of gedaald. Levensomstandigheden zorgen voor de hoogte van de getallen. Zelfwaardering wordt vervolgens in het heden weer onderscheiden door 4 pilaren:

  1. zelfvertrouwen
  2. keuze vrijheid
  3. zelfrespect
  4. integriteit

Deze splitsing in het heden geeft tevens aan welke eigenschappen je storen of belemmeren. Vandaar dat het een voordeel is om bewust te werken aan verhoging. Een cursus zelfwaardering zorgt ervoor, dat je hoogte van zelfwaardering stijgt. De cursus bestaat uit een werkmap met opdrachten en afhankelijk van je problematiek 15 of 30 uur intensieve psychotherapeutische ondersteuning. 

Werkwijze

Als je de test hebt ingevuld (de vragen hebt beantwoord) krijg je een overzicht van je scores. Een getal uit het heden en een getal uit het verleden. Delta is het verschil in de belevenis tussen heden en verleden. Om de test te starten wil ik graag je emailadres ontvangen, je naam en geboortedatum. Je emailadres om de antwoorden van de test direct na afloop aan je toe te sturen en je te voorzien van een nieuwsbrief (1 keer per kwartaal) over nieuwe ontwikkelingen en metingen. Je naam, om de test te personaliseren en je geboortedatum om de gegevens te kunnen analyseren. Dit vanwege ontdekkingen (analyse). Na het invullen van de gegevens kun je beginnen met het beantwoorden van de vragen. De vragen scrollen voorbij. Heb je er eentje ingevuld, dan verdwijnt hij en komt de volgende vraag op je scherm.

Tips

  1. Neem de tijd om de vragen te beantwoorden
  2. Beantwoord de vragen serieus. Je score beinvloed het gemiddelde (eindcijfer). Kun je een bepaalde vraag niet goed beantwoorden, neem dan het getal wat het meeste tot je aantrekt. 
  3. Lees de resultaten aan het einde goed door. 

Rapportage

Wil je een uitgebreidere rapportage ontvangen na het maken van de test? 

Dat kan voor een bedrag van € 29,95 inclusief BTW. Je krijgt het rapport binnen een week op je email toegestuurd na ontvangst van de betaling op bankrekening nummer NL98RABO0101482310 t.n.v. VLCounseling.

Gun jezelf gelukkig te zijn. Vertrouw jezelf en respecteer jezelf. Je zult merken hoe hoger jij scoort in de test des te gelukkiger jij je zult voelen. Scoor je normaal hoog en voel jij je momenteel minder gelukkig, dan zul je snel weer groeien naar het geluksgevoel. Scoor je laag, dan heb je nog wat te doen. Met name bij depressiviteit zul je laag scoren, alleen waarin scoor je dan laag? Door de cursus te volgen zul je merken, dat je vertrouwen en respect groeien en blijvend zijn. Ik wens jullie veel geluk toe!

Ruud van Lent

VLCounseling

Burgemeester Verwielstraat 2E
5141 BD Waalwijk
Noord Brabant
Mobiel: 06 10266 452
E-mail: info@vlcounseling.nl

Kijk ook op: www.ruudvanlent.nl

youtube-vl-counseling linked-in-ruud-van-lent facebook-vlcounseling
pychotherapeut hoeksche waard relatietherapeut psycholoog mijnsheerenland
Website developed and hosted by: Creativedevelopment.nl