Gun jezelf geluk!

Test afnemen door Professionals

De test is een uitstekend meetinstrument om te onderzoeken waar de angels bij de client zitten, welke als eerste aangepakt kunnen worden. Met name als de client geen duidelijke hulpvraag heeft kan de test inzicht verschaffen. Aangezien de test is ontstaan na jarenlange studie wordt het instrument tegen een vergoeding aangeboden. 

Voorwaarden

  • Een professional (coach, counselor, therapeut, maatschappelijk werker, etc.) dient in zijn/haar werkveld als hulpverlener actief te zijn. Screening vind vooraf plaats door bestudering van de website. 
  • Verbondenheid is het toverwoord in het samenwerkingscontract dat je sluit. Verbonden met VLCounseling om met elkaar het instrument te verbeteren. Door het betalen van de fee ben je verbonden met VLCounseling. Wijzigingen in de opzet kunnen aan VLCounseling worden voorgesteld, echter worden pas realiteit na goedkeuring van VLCounseling (dit om de authenciteit van de test te bewaken). 
  • Ethiek is belangrijk. Geheimhouding in het verspreiden van de resultaten van een meting is een vanzelfsprekendheid. Copyright van de test wordt geregistreerd op je website. ©VLCounseling 2013.

 

Binnenkort volgt meer infromatie over deze vorm van hulpverlening. 

VLCounseling

Calèche 20
5146 BG Waalwijk
Noord Brabant
Mobiel: 06 10266 452
E-mail: info@vlcounseling.nl

Kijk ook op: www.ruudvanlent.nl

youtube-vl-counseling linked-in-ruud-van-lent facebook-vlcounseling
Website developed and hosted by: Creativedevelopment.nl