Gun jezelf geluk!

Zelfwaardering goed voor prestaties op het werk!

Werknemers met een hoge mate van zelfwaardering verhogen de prestaties op het werk, zijn niet vaak ziek en leven een leven in balans. Voor de werkgever is een werknemer met een hoge mate van zelfwaardering een geschenk. De persoon is gelukkig in zijn werk en prive, kijkt positief en gezond naar zijn leven en motiveert anderen. De ideale manager haalt een hoge score. Personeel tevreden, prestaties hoog en balans tussen werk en prive. Uit ervaring blijkt het percentage werknemers met een hoge mate van zelfwaardering is een geschenk, want er is weinig aanbod. De hoogte of mate van zelfwaardering is dus belangrijk bij het vervullen van posities. Als een werknemer vaak ziek is en weinig prestatie levert, kun je vanuit gaan dat de zelfwaardering laag is. Het zelfbeeld is negatief, het vertrouwen is er niet en het respect is ver te zoeken. Het kost het bedrijf veel meer dan de persoon oplevert. Toch kunnen lagere scores verhoogt worden en kan het personeel een stuk gelukkiger in het leven staan met betere prestaties tot gevolg. Neem een herstelpakket van VLCounseling.

Pakket

Het herstelpakket van VLCounseling bestaat uit het vaststellen van de hoogte en het in kaart brengen van zwakkere eigenschappen bij de werknemer. Vervolgens is de cursus zelfwaardering voor de werknemer een verrijking voor hemzelf en voor het bedrijf of organisatie. Het pakket ziet er als volgt uit:

  • intake organisatie en/of bedrijf;
  • intake werknemer;
  • afname test van zelfwaardering en rapportage;
  • op maat cursus zelfwaardering met 15 of 30 intensieve uren psychotherapeutische begeleiding (afhankelijk van aanwezige problematiek);
  • meetmomenten van verbetering (herhaalde afname test en terugkoppeling opdrachtgever);
  • aan einde van de cursus terugkoppeling organisatie/bedrijf en in kaart brengen verbetering prestaties of persoonlijk ontwikkel plan;
  • ondersteuning realiseren verbetering

Garantie

VLCounseling stelt zich garant voor meetbare en herkenbare groei van het zelfbeeld. Deze garantie wordt mogelijk gemaakt vanwege de meetresultaten vooraf en gedurende het veranderingsproces of ondersteuningsproces.

Offerte

Vraag een offerte voor het totaal pakket. VLCounseling biedt meerdere mogelijkheden voor korting:

  1. afname meerdere pakketten (meerdere deelenemers);
  2. 10% betalingskorting vooraf aan eerste intakegesprek.

Offerte aanvraag: info@vlcounseling.nl

Ethiek

In het belang van de werknemer en het bedrijf blijven de gegevens en voortgangsproces de verantwoording van de werknemer of cursist. Via de cursist/werknemer ervaart u de groei. Een onderdeel van de cursus is gericht op het presenteren van groeiproces aan werkgever. 

Investeer in uw personeel en zowel de cursist als werkgever worden uiteindelijk beloond.

VLCounseling

Burgemeester Verwielstraat 2E
5141 BD Waalwijk
Noord Brabant
Mobiel: 06 10266 452
E-mail: info@vlcounseling.nl

Kijk ook op: www.ruudvanlent.nl

youtube-vl-counseling linked-in-ruud-van-lent facebook-vlcounseling
pychotherapeut hoeksche waard relatietherapeut psycholoog mijnsheerenland
Website developed and hosted by: Creativedevelopment.nl