Gun jezelf geluk!

Social Media deel 2

Social Media deel 2

05-03-2021

Je moet echt alert zijn met alles wat je publiceert, ben ik deze week nog eens extra tegengekomen. Ik had een klein stukje (voor het eerst) over mijzelf geplaatst op mijn eigen fb. Ik had een inenting achter de rug met Astra Zeneca. Op de zondag was ik aardig gefrustreerd geraakt over de zogenaamde bijwerkingen. De hele week ben ik ziek van de prik. Ik had een klein stukje op facebook gezet met een enorme impact, blijkt later. 

Mijn bedoeling was anderen op de hoogte te stellen wat mij is overkomen. Helaas blijkt, dat veel mensen niet kunnen lezen en zelf hun label van zichzelf eraan gaan hangen. In no-time zat ik al op 6000 keer gedeeld en 2000 opmerkingen. Ik was ziek deze week. Af en toe keek ik en schrok ik van reactiers van mensen. Ik realiseerde mij, dat een gewoon stukje leefervaring niet gedeeld kan worden. Het gaat een eigen leven leiden. Triest en zielig. Dat vonden ze mij ook. 

Ik zal je zeggen, dat de bijwerkingen enorm belastend zijn geweest voor mij. De keuze was al moeilijk om mij te laten inenten. Ik had een oproep gekregen van de overheid welke leeftijdsgebonden was. Weinig mensen wisten van deze oproep af, blijkt achteraf. De meeste mensen veroordeelden mij en ik werd afgeschilderd als een crimineel, wappie, etc. Ik trof veel mensen in hun angsten blijkbaar. Gelukkig waren er ook opbeurende berichten. Hele discussies werden erop gevoerd, waar ik zelf geen aandeel in had. 

Ik heb gisteren de stekker uit facebook gehaald, want de impact werd mij iets te veel. Respectloos gaat men om met eigen leefervaringen. Naast mijn facebook account en messanger kreeg ik aanvallen te verwerken op google, en andere social media. Recensies op google van mensen die ik nooit heb ontmoet. Levensgevaarlijk, want nu staat mijn dienstverlening en hulp op 1 ster. Ik snap niet dat google daar niets mee doet, want ik verzocht hen het te verwijderen. Als antwoord kreeg ik, dat het heel normaal is, dat iedereen misbruik kan maken van ieders account. Iedereen is hierbij gewaarschuwd. 

Ik schrijf het vaker: de teloorgang van de maatschappij. Met name door de invloed van social media gaat het hard achteruit met onze mentaliteit. Mensen zijn niet meer sympathiek te noemen. Gelukkig kan ik mij nog vasthouden aan de vele bedankjes en ondersteuning die ik wel degelijk ook heb mogen ontvangen.

VLCounseling

Calèche 20
5146 BG Waalwijk
Noord Brabant
Mobiel: 06 10266 452
E-mail: info@vlcounseling.nl

Kijk ook op: www.ruudvanlent.nl

youtube-vl-counseling linked-in-ruud-van-lent facebook-vlcounseling
Website developed and hosted by: Creativedevelopment.nl